FOPstichting Nederland wil de volgende sponsoren dank zeggen voor hun inzet:

Bas Sebus, schilder van De Denker.
Wij maken dankbaar gebruik van zijn toestemming om De Denker te gebruiken op deze site.
www.bassebus.nl

De IBM Nederland BV heeft het drukken van onze folder financieel mogelijk gemaakt. Wij zijn de IBM zeer dankbaar voor deze gift.
download/print de folder

Onlangs heeft de FOP Stichting Nederland een mooie donatie ontvangen van de Stichting Pelgrimshoeve. De Stichting de Pelgrimshoeve ondersteunt projecten van diaconaal en maatschappelijk belang in binnen- en buitenland uit de opbrengsten van tweedehands goederen die te koop worden aangeboden op de pelgrimshoeve in Zoetermeer.
Namens het bestuur van de FOP Stichting en de FOP pati├źnten willen wij de medewerkers/vrijwilligers en het bestuur van de Pelgrimshoeve┬á hartelijk bedanken voor hun gift.