Dam-tot-Damloop 2016: een feestje voor de FOP stichting Nederland!

Voor de Dam-tot-Damloop 2016 op zondag 18 september werden twee teams van lopers geformeerd voor de 10 Engelse mijlen (16 km) onder de bezielende leiding van Willemijn van Bruggen & Bert Fokkema.

Intocht der gladiatoren!

Een delegatie van het bestuur zag de lopers buitengewoon gemotiveerd en opgewekt binnenkomen in de lounge van het Art’otel voor koffie, passen en ruilen van krap bemeten FOP loopshirts, checken van startnummers.

Aan de start voor FOP stichting Nederland !

Le Champion stond borg voor een uitstekende organisatie, het weer was ongekend goed met 20 graden en een licht bewolkte lucht. Binnen het grote contingent van lopers voor “Goede Doelen” toonden onze twee teams grote klasse in looptechniek, collegialiteit en gezelligheid.

Vermoeide helden worden opgewacht in het Dam-tot-Dam Park
Met dank aan Luc en Janine Schroots, als altijd geweldig ondersteund door Mireille en René Goudzwaard, zag de marktkraam ( aangeboden door Le Champion) in het Dam-tot- Dam Park er pico bello uit. Er hebben zich enige donateurs aangemeld, er zijn goede contacten gelegd. Janine legde uit dat FOP géén grap is; Luc kreeg aanmoedigingen en goede tips voor zijn ICT opleiding.

Dank aan de lopers voor FOP stichting Nederland en  tot de volgende Damloop!