Twee studenten hebben zich ingezet voor FOP:

In april 2013 hebben twee studenten zich ingezet om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar FOP. Jeske van Diemen is een geneeskunde studente aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en schrijft samenvattingen voor eigen gebruik en die van andere studenten. Met de hulp van Chiel Bakkum, tevens een geneeskunde student aan de Vrije Universiteit, heeft Jeske van Diemen haar samenvattingen beschikbaar gesteld voor andere studenten tegen betaling of de mogelijkheid om geld op te halen door mee te doen aan de Dam tot Damloop en/of de Halve Marathon. De studenten konden toegang krijgen tot de samenvattingen via een website die door Chiel Bakkum gebouwd is. De inzameling bleek een succes te zijn, in totaal is er een bedrag van 663,10 euro opgehaald! Dit geld wordt volledig ingezet ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar FOP.

klik op het fotootje om de grote versie te zien

jeske-chiel

De Halve Marathon 2013:

Zondag 20 oktober 2013 hebben vijf studenten de halve Amsterdamse Marathon gelopen van 21 km om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek. Wij willen de studenten hartelijk bedanken voor al hun inzet en uiteraard ook de mensen die hebben gedoneerd voor wetenschappelijk onderzoek.

Jeske van Diemen

Nikki Meijer

Yunus Ahmed

Dam tot Damloop 2013 succes voor FOP!

Op zondag 23 september jl. hebben 34 hardlopers de Dam tot Damloop gelopen en zo geld voor wetenschappelijk onderzoek naar FOP opgehaald. Via de site http://www.geef.nl is er op 30 september al een mooi bedrag van € 5.065,11 binnen gehaald voor onderzoek en via eenmalige machtigingen nog eens € 455,-. Wij willen de lopers hartelijk bedanken voor al hun inzet en uiteraard ook de mensen die hebben gedoneerd en die hen kwamen aanmoedigen

klik op de fotootjes om de grote versie te zien

dam-tot-damloop-sponsor-fop-stichting-2013

De sponsorlopers Dam tot Damloop 2013:

Myriam Sillevis Smitt

Moya Schutte

Else Herrebout

Sponsorloop halve Marathon en Dam tot Damloop 2012

Op zondag 21 oktober 2012 heeft Thirza Ras de halve Marathon en op zondag 23 september 2012 de Dam tot Damloop voor FOP gelopen. Door middel van sponsoring heeft zij een geweldig bedrag van 1005,55 euro opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek. Namens het bestuur en de patiënten willen wij Thirza Ras en iedereen die Thirza gesponsord heeft hartelijk bedanken.

klik op de fotootjes om de grote versie te zien

Dam tot Damloop 2012