Op 14 juli 2021 bereikte ons het trieste bericht van het overlijden van Eric DeWerpe.

Samen met zijn vrouw Christine was hij altijd aanwezig bij de symposia en activiteiten van de FOP stichting in Nederland, steeds in de buurt van zijn dochter Astrid. Hij was haar onvoorwaardelijke steun en toeverlaat.

Tijdens de afscheidsceremonie op 24 juli 2021 in het crematorium Daelhof in Brussel, is zijn leven herdacht met lieve, poëtische woorden van zijn echtgenote Christine. In een reeks van foto’s werd het leven getoond van een prachtig mens, vol liefde voor “sa petite femme”, zijn dochters en zijn familie.

Voor hem stonden zijn gezin en Astrid altijd op de eerste plaats. Zo hebben wij Eric Dewerpe gekend, steeds op zoek naar mogelijkheden om het leven van zijn dochter te verlichten.

In Eric Dewerpe is een bijzonder mens van ons heen gegaan. Wij gedenken hem met veel respect en in grote dankbaarheid.

FOP Stichting Nederland & Stichting Vrienden van FOP